Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši!

December se počasi preveša v drugo polovico in kljub razmeram je prav, da se prepustimo prazničnemu vzdušju. V vrtcu smo že okrasili naše notranje in zunanje prostore, otroci pa skupaj z vzgojiteljicami ustvarjajo, pojejo, plešejo in doživljajo praznično vzdušje. Za vse tiste otroke, ki niso v vrtcu pa že od začetka decembra ustvarjamo vsebine, v okviru Koledarja presenečenj in pričakovanj, ki ga objavljamo na naši Facebook strani in spletni strani vrtca:

http://vrtec-konjice.si/?page_id=10047

https://www.facebook.com/Vrtec-Slovenske-Konjice-650900205356592.

VABLJENI K OGLEDU!

 Danes se nam je preko omenjenih kanalov oglasil tudi dedek Mraz, ki je letos nalogo obdarovanja podelil palčkom. V teh dneh ste gotovo že prejeli njegovo pismo, nekaj pa jih je šlo na pošto še včeraj. Ob tej priložnosti vas še tukaj nagovarjamo, da sledite vsem navodilom, napisanim na vabilu, saj si želimo, da bo obdarovanje potekalo na varen način.

DELOVANJE VRTCA OD 21. 12. – 24. 12. – ODPRTE BODO ENOTA PREVRAT, ENOTA TEPANJE, ENOTA LOČE

Tudi v prihodnjem tednu bomo zagotavljali vrtec za prijavljene otroke, katerih starši so zaposleni in varstva ne morejo zagotoviti na drug način. V vrtec bomo sprejemali le zdrave otroke staršev, ki vrtec potrebujejo zaradi službe, kar morajo izkazati s pisnim potrdilom/ izjavo delodajalca obeh staršev.

VZOREC POTRDILA

Starši morate prinesti tudi podpisano izjavo, da je otrok zdrav in da v obdobju zadnjih 10 dni ni bil v stiku z okuženo osebo. Zaradi trenutne epidemiološke situacije, smo sprejeli nova NAVODILA ZA STARŠE O DELOVANJU VRTCA (v priponki). Prosimo vas, da si jih natančno preberete.

IZJAVA STARŠEV

Navodila za starše o delovanju vrtca

Prosimo vas, da tisti starši, ki nujno potrebujete vrtec za vašega otroka med 21.12.-24.12., izpolnite prijavo na spodnji povezavi:

https://forms.gle/FXEvFhggUVMskReB8.

 DELOVANJE VRTCA OD 28. 12. – 31. 12. – DEŽURSTVO – ODPRTA BO SAMO ENOTA PREVRAT

Prosimo vas, da tisti starši, ki nujno potrebujete vrtec za vašega otroka V ČASU DEŽURSTVA (med 28.12.-31.12.), izpolnite prijavo na spodnji povezavi:

https://forms.gle/i1q7XXyVKKh6hbVS7.

 OBE PRIJAVI IZPOLNITE DO PETKA, 18. 12. 2020, DO 16. URE! Zaradi lažje organizacije dela, vas prosimo za upoštevanje roka in termina prijave.

V primeru vprašanj ali v primeru težav s prijavo, se lahko obrnete na vodstvo vrtca.

S prijaznimi pozdravi!

Tomaž Popović,

ravnatelj

 

Dostopnost